2016. február 8.

A Richter Gedeon Nyrt. 2016. február 16-án ismételten pályázatot tesz közzé, melynek célja Richterben folyó kutatási tevékenységhez kapcsolható gyógyszeripari tárgyú, nemzetközi színvonalú innovációk felkarolása, és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítése.

A pályázat kétfordulós, a második fordulóban meghívásos, pénzdíjas jellegű. Az előpályázatra, mely az első forduló, csak egy rövid (max. 3 oldal terjedelmű) témajavaslatot vár a cég, egy már futó, kezdeti eredményeket felmutatni tudó projektről. Az első fordulóban benyújtott pályaművek közül kerül kiválasztásra az a maximum 15 téma javaslat, melynek részletes kidolgozására a pályázókkal megbízási szerződést is kötnek már. A részletes megvalósítási tervek értékelése után születik döntés a  maximum 4 db támogatandó pályázatról.

Az előpályázat beadási határideje 2016. március 17. csütörtök.

A pályázati kiírás teljes anyaga a kiírás napjától olvasható a Richter Gedeon Nyrt honlapján http://www.richter.hu a K+F pályázataik között.

A http://www.richter.hu/hu-HU/kutatas-fejlesztes/Pages/K+F-pályázataink.aspx elérhetőségen jelenleg még a 2015.évi pályázat szövege olvasható, csak február 16-án reggel kerül fel az új kiírás. Amint az idei kiírás jelenik meg, azt is megküldjük.

A Pécsi Tudományegyetemről benyújtandó pályázatokat a Pályázatmenedzsment és Innovációs Igazgatóság Kutatáshasznosítási és Technológiai – transzfer Osztályán keresztül juttatjuk el a Richter Gedeon Nyrt. Innovációs és Pályázati Irodájának.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban kérem forduljanak hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

dr. Liber Noémi
liber.noemi@pte.hu
12032
30/553-4754

 

Annak érdekében, hogy a kiírt határidő biztosan betartásra kerüljön Egyetemünk részéről, kérem az érdeklődőket, hogy minél hamarabb vegyék fel velem a kapcsolatot.

 

Üdvözlettel,

dr. Liber Noémi

Dokumentumok